Még többen hallhatják a Dankó Rádió adását

Három új frekvencián érhető el a Dankó Rádió. A magyar zene rádiójának zenei sokszínűségét és megújult műfaji gazdagságát immár Bonyhád (92,8 MHz), Kőszeg (106,5 MHz) és Nagyatád (90,5 MHz) térségében is élvezhetik a hallgatók. A frekvenciabővítésnek köszönhetően mostantól országosan 40 település körzetében fogható a Dankó Rádió adása.

Magyar nóta, népzene, örökzöld slágerek, operettek, világzene, és izgalmas zenei műsorok és beszélgetések sokszínű kínálata miatt nagy népszerűségnek örvend a Dankó Rádió. A több mint 10 éve alapított csatornán nap mint nap egyedi és változatos zenei felhozatal várja a hallgatókat, májustól még több magyarországi településen.

Eredics Gábor csatornaigazgató különös jelentőségűnek nevezte a frekvenciabővítést. „Korunkban egyre fontosabb szerepet töltenek be a gondosan válogatott, értékes zenékkel szolgáló rádióadók. Különösen, ha programkínálatukkal identitásmeghatározó műfajok mellett kötelezik el magukat. A Dankó Rádió a magyar zene rádiójaként éppen ilyen. Örömmel tölt el minket, hogy a frekvenciabővítés révén tovább gyarapodik a »Dankó család«”.

A Dankó Rádió csapata büszke arra, hogy bővíthetik hallgatóik körét, és a jövőben is törekednek arra, hogy a magyar zene különböző műfajait, előadóit minél szélesebb körben népszerűsítsék. Az élő rádióadás interneten is elérhető a Médiaklikk felületén azok számára, akiknek a lakóhelyén nem fogható a csatorna.

A Dankó Rádió műsorai az adásba kerülésüket követő 60 napig elérhetők a Médiaklikken.