Podcast adásokkal bővült a Dankó Rádió műsorkínálata

Online felületeken is követhetik a hallgatók a Dankó Rádió több népszerű műsorát. A tematikus hétvégék válogatott adásai mellett a Tudod-e még az én nótám és a Túl az Óperencián legizgalmasabb beszélgetései is újrahallgathatók podcast műsorok formájában a magyar zene rádiójának Médiaklikk- és Facebook-oldalán.

Az örökzöld slágerek, a magyarnóta és az operett kedvelőit extra tartalmakkal várják a Dankó Rádió online felületei. A csatorna közkedvelt, jeles évfordulókhoz és zenetörténeti dátumokhoz kapcsolódó tematikus hétvégéi a hazai zenei élet kiemelkedő művészeinek munkásságát elevenítik fel légnépszerűbb felvételeikkel. A sorozat podcast adásait vasárnaponként teszik közzé a csatorna Médiaklikk– és Facebook-oldalán. Többek között a Dankó Pista cigánymuzsikus, nótaszerzőről vagy a Melis György operaénekesről szóló tematikus adások is elérhetőek már a felületeken.

 

A Túl az Óperencián című, hétköznap 18 órakor kezdődő operettműsor csaknem egyórás online összefoglalóiban hétről hétre a műfaj legkiválóbb előadóművészeivel hallható beszélgetés. A rádió Médiaklikk-oldalán újrahallgatható adások bepillantást engednek az operett-történelem kulisszatitkaiba és a legnépszerűbb operettslágereket vonultatják fel. A műsor vendége július végén a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, Békés Itala lesz.

Tudod-e még az én nótám? címmel jelentkezik minden nap 17 és 18 óra között a Dankó Rádió műsora, amelyben a „Dankó-család” tagjai megosztják a hallgatókkal életük fontos, emlékezetes, örömteli és nehéz pillanatait is, miközben elhangzanak kedvenc magyar nótáik. A legérdekesebb, legmeghatóbb júniusi beszélgetésekből készült több mint egyórás összeállítás már elérhető a rádió Médiaklikk-oldalán.

 

A Jó pihenést! című hétvégi reggeli műsorok is újrahallgathatók podcast adások formájában. Nádas György a nóta, az operett, az örökzöld slágerek és a színház világának közkedvelt és elismert előadóművészeivel beszélget életükről és munkásságukról.

 

A Kincsek a hagyományban című műsor július 22-én a nándorfehérvári diadal előtt tiszteleg, a tematikus adás szintén elérhetővé válik majd a csatorna Médiaklikk-oldalán.

Hétről hétre új podcast adások a Dankó Rádió Médiaklikk- és Facebook-oldalán.

 

A hazai nóta-, operett- és könnyűzenei élet kiemelkedő előadóművészeivel készült beszélgetések és a legérdekesebb hallgatói történetek újrahallgathatók a magyar zene rádiójának online felületein.