A híd második, szinkronizált évada elsőként a Dunán látható

Július 31-én új epizódokkal érkezik a Duna műsorkínálatába a világszerte nagysikerű svéd-dán thrillersorozat, A híd (Bron/Broen). A közmédia csatornája – hazánkban először – a teljes második évadot szinkronos változatban tűzi műsorra hétfő esténként dupla epizódokkal.

A skandináv krimisorozat, A híd (Bron/Broen) izgalmas és fordulatos második évadában ismét a két mindenre elszánt nyomozó, a dán Martin Rohde és a svéd Saga Norén tár fel egy újabb hátborzongató skandináv bűnügyet. Tizenhárom hónappal az első évad eseményei után a dán-svéd határon újabb rejtélyes események ráznak meg egy békésnek hitt területet. Az Øresund hídnak ütközik egy kapitány és a személyzet nélkül közlekedő tartályhajó. A határon dolgozó rendőrök meglepő felfedezést tesznek a vízi jármű rakterében: öt megkötözött, haldokló fiatalt találnak. A helyzet azonnal komoly aggodalmat vált ki, és a nyomozók ismét együtt dolgoznak a rejtélyes eset megoldása érdekében.

Az új évadban előtűnnek a múlt sötét árnyai. Rohde váratlan lépésre szánja el magát, hogy feldolgozhassa élete legnagyobb tragédiáját. Mindeközben Saga, a hétköznapi emberi kapcsolatokban járatlan nyomozónő összeköltözik barátjával, Jacobbal. Mivel korábban még sosem élt együtt senkivel, végre lehetősége nyílhat megtapasztalni, milyen egy igazi, meghitt kapcsolat.

A Dunán bemutatkozó A híd második, szinkronizált évada feszültséggel teli krimiélményt ígér sötét titkokkal és váratlan fordulatokkal. A 13 epizód dupla részekkel látható hétfő esténként 21 órától a csatornán. Az epizódok újranézhetők lesznek a közmédia online multimédiás platformján, a Médiaklikk.hu oldalon is.

A híd (Bron/Broen) – július 31-től hétfő esténként, dupla részekkel a Dunán.