Újabb kalandok az Apás vakációban a Dunán

Hamarosan érkezik az Apás vakáció második évada. Hétvégétől a már jól ismert, vidám csapat ismét szórakoztató kalandokkal várja a nézőket. A családi sorozat vadonatúj epizódjai július 29-től, öt héten keresztül szombaton és vasárnap délután láthatók a Dunán.

Eltelt egy év, és újra itt a vakáció. A három család alig várja, hogy ismét a tanyán legyen, és bár azt gondolnánk, immár mindenki megszokta a másikat, a kiskamaszkorba lépő fiatalok konfliktusai nem könnyítik meg a dolgokat.

Az Apás vakáció második évadában visszatérnek a gyerekek és az édesapák, de a vidéki nyaraláshoz ezúttal a hölgyek is csatlakoznak. Aki az első évadban figyelemmel kísérte a vidám társaság kalandjait, ezúttal sem csalódik, hiszen a srácok kíváncsisága, a kamaszkor nehézségei biztosítják, hogy semmi ne úgy történjen, ahogyan azt a szülők elképzelik.

MTVA/Film Iroda

A szereplőket ezúttal jobban is megismerhetik a nézők, hiszen a készítők az epizódok végét a színfalak mögötti vidám jelentekkel, werkvideóval egészítették ki, így bepillantást nyerhetünk a filmforgatás vidám kulisszatitkaiba. Ez a jó hangulat a film sikerének egyik titka.

A sorozatbéli gyerekszínészek hétköznapjai is mozgalmasan telnek, a szabadidejüket igyekeznek minél tartalmasabban kihasználni. Mindegyiküknek rengeteg hobbija van, amivel fejlesztik tudásukat és színészi képességeiket. Lily, azaz Karolínka Kubánková például amellett, hogy színjátszó társulatába jár, zongorázik és táncol is. A legtöbbjük pedig nagyon szeret olvasni – árulták el a sorozat szlovákiai bemutatóján.

A tízrészes családi filmsorozat szombaton 15:55-től  és vasárnap és 16:30-tól jelentkezik a Dunán.

 

Apás vakáció – 2. évad (Prázdniny (Holiday) – Season 2, 2018)

Szlovák családi filmsorozat  (Eredeti hang digitálisan + Feliratozva a teletext 333. oldalán)

Forgatókönyvíró: Stano Gustafik, Kristina Cibulkova; Zene: Martin Zimanyi, Peter Dudák; Operatőr: Peter Santavy, Peter Bencsik;

Rendezte: Ivan Predmerský

Szereplők: Adela Heftyova (Anezka), Andy Kummer (Gorazd), Karolina Kubánkova (Lily), Kennedy Samuel (Miso), Kristína Greppelová (Klaudia), Lubo Kostelný (Jano Jancich), Marko Igonda (Zdeno Marcínek), Markus Filipko (Ondrej), Michaela Rovnakova (Mária), Tomáš Matonoha (Laco Lehotský), Zuzana Norisová (Marika), Lucia Siposová (Dása Lehotská)