Csináljuk a fesztivált! – évadindító közönségszavazás

Új évaddal tér vissza a közmédia népszerű showműsora, a Csináljuk a fesztivált!. A Duna nézőinek ismét nagy szerepük lesz a produkcióban: a magyar slágerek rajongói közönségszavazással juttathatják az új évadba kedvenc dalaikat.

A Csináljuk a fesztivált! egy zenei időutazás: kivételes tehetségek új hangszerelésben mutatják be a zenei korszakok dalait, és kalauzolnak el a különböző évtizedek birodalmába. A nézők ezúttal is aktívan részt vehetnek a műsorban versenyző dalok kiválasztásában, ezzel még személyesebbé és emlékezetesebbé téve a showműsor pillanatait.

 Az előző évadok hatalmas népszerűségnek örvendtek: hihetetlen nézettségi rekordokat hoztak, a csatorna számtalan pozitív nézői visszajelzést kapott, és a közösségi média felületeken több százezren keresték vissza és nézték meg a videókat. Az új adásokban még izgalmasabb zenei élmények és az ország legismertebb előadói érkeznek a képernyőre. A közönségszavazással a nézőknek lehetőségük lesz megszavazni, hogy melyik magyar slágerekkel repülnének vissza a 60/70-es, 80-as, 90-es és a 2000/10-es évekbe.

 A Csináljuk a fesztivált! új évada izgalmas kihívásokat tartogat a fellépőknek és önfeledt szórakozást ígér a nézőknek. A közönség részt vehet a műsor kialakításában, hogy megtalálják az évszázad slágerét, így már most érdemes elkezdeni a kedvencek összeállítását a hirado.hu oldalán. Hétfőtől a 60/70-es évek slágerei közül választhatnak a nézők.

Csináljuk a fesztivált! – Szavazzon kedvenc magyar slágereire szeptember 11-től a hirado.hu oldalán!