Visszatér a képernyőre A Dal 2023 győztese

Újra felcsendül az év dala október 9-én az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában. A szászrégeni Titán zenekar a régi kedvencek mellett új dalokkal is készül a nézőknek. A közmédia dalversenyének idei győzteséhez vendégelőadóként a rocklegenda, Rudán Joe csatlakozik.

Az Akusztik színpadán lép fel a nemzeti dalválasztó idei nyertese. A közönségkedvenc erdélyi együttes „Éjféli járat” című slágere az országos hírnévig robogott. A Titán frontembere úgy fogalmazott: „A Dal 2023 a zenekar életében a legfontosabb mérföldkő. Úgy érezzük, hogy 20 éves munkánk legszebb, legédesebb gyümölcse érett meg”. A showműsor óta számos új dallal jelentkezett a zenekar, ezeket is hallhatja az M2 Petőfi TV közönsége október 9-én 21:15-től. Szabó Előd elárulta, csaknem minden zenét akusztikus gitárral szerez, és bár ez a hangzás nyersebb, mégis kifejezőbbnek érzi. A generációkat egyesítő Titán egy meglepetés produkcióval is készül a műsor nézőinek: a Pokolgép, a P. Mobil, a Mobilmánia és a Dinamit korábbi énekeseként ismert Rudán Joe érkezik egy közös előadásra.

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Az idén húszéves együttes tagjai izgalmas időszak elé néznek. A Duna könnyűzenei dalversenyén nyert tízmillió forintos pénzjutalomnak köszönhetően hamarosan megjelenik új lemezük és már a nagyszabású adventi ünnepi koncertjükre készülnek.

Titán Akusztik koncert október 9-én 21:15-kor az M2 Petőfi TV-n.