Prima Primissima díjas lett az M4 Sport

Az egyik legrangosabb hazai elismerésben részesült a közmédia sportcsatornája: megkapta a magyar ismeretterjesztés és média kategóriájának Prima Primissima díját. Székely Dávid, az ország legnézettebb sportcsatornájának igazgatója a győzteseknek járó szobrot a Prima Primissima Díjátadó Gálaestjén, a Művészetek Palotájában vette át.

A magyar sport otthonát Prima díjjal tüntette ki idén a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriuma. A testület közleményében úgy fogalmazott: „Az M4 Sport kommentátorainak és műsorvezetőinek köszönhetően életre szóló közös pillanatokon osztozhatunk.” A csatorna egyedülálló szakmai tevékenységét magyar ismeretterjesztés és média kategóriában ismerték el.A minősítéssel a csatorna esélyessé vált kategóriájában a Prima Primissima díjra is. A Művészetek Palotájában tartott díjátadó gálaesten a kategória győzteseként hirdették ki a közmédia sportcsatornáját, ezzel a legjobbak közül a legjobbá, Prima Primissima-díjassá vált.

A díjátadó ünnepségen Székely Dávid csatornaigazgató elmondta: „A sport az egyik legfontosabb része az életünknek, a mi feladatunk, hogy ezt az üzenetet napról napra eljuttassuk a nézőinknek. Minden olyan pillanatot megmutassunk, ami nemzeti identitásunk részévé válhat, és megajándékozza a nézőket közös élményekkel. Az ország legkiválóbb sportszerkesztősége a miénk, kollégáim az év minden napján bizonyítják, hogy érdemesek erre a címre. Köszönjük a nézőknek ezt a nívós visszaigazolást, a jövőben is azért dolgozunk, hogy a legjobbak legjobbjai legyünk.”

A csatorna a díjátadó napján jelentette be, hogy december 25-én új sportvetélkedő műsort indít SzuperPáros címmel az ország legkiválóbb sportolóival. Az M4 Sport 2024-ben minden eddiginél több sportközvetítéssel várja a nézőket.