Sztárok a vonal végén – közös ünnepre hívja nézőit a Duna

Hírességek és népszerű műsorvezetők várják a nézők telefonjait december 23-án a Duna Adventi hívás című műsorában. Mások mellett Rost Andrea, Radványi Dorottya, Nagy Feró, Kemény Dénes, Gyurta Dániel és Kautzky Armand beszélget a telefonálókkal, valamint személyes ünnepi történeteiket osztják meg, meghittebbé téve az adventi várakozást.

Az Adventi hívás közös ünnepi hangolódásra hívja a Duna nézőit december 23-án. A betelefonálók előadóművészeknek, élsportolóknak, valamint a közmédia műsorvezetőinek mesélhetik el legkedvesebb karácsonyi emlékeiket, feledhetetlen történeteiket és beszélgethetnek velük az önfeledt, boldog pillanatokról. A műsor azoknak is kapaszkodót nyújt, akik egyedül vagy családjuktól távol töltik az ünnepet, a személyes történetek útmutatást és lelki erőt adnak a rászorulóknak. A 061-759-50-50 telefonszám 9 órától hívható, a műsor 11:30-tól követhető.

A műsorvezető a Család-barát népszerű arca, Rátonyi Kriszta. A vonal végén közéleti személyiségek – mások mellett Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész; Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, a Beatrice frontembere; Kemény Dénes háromszoros olimpia bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitány; Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó – várják a hívásokat. A közmédia képernyőseivel is beszélgethetnek a nézők, többek között az Almárium házigazdáival, Novodomszky Évával, Radványi Dorottyával, Kautzky Armanddal. A Magyarország, szeretlek! két csapatkapitánya, Miller Zoltán és Vágó Bernadett, valamint a Ridikül háziasszonya, Dióssy Klári is szívesen osztja meg anekdotáit az örömteli ünnepi készülődésről.

Adventi hívás – december 23-án 11:30-tól a Dunán.

 Adventi hívás, Kautzky Armand, fotó: MTVA/Farkas Fruzsina