Nyerjen szerenádot a Dankó Rádióval!

A közmédia egyik legnépszerűbb rádiócsatornája a Dankó Rádió, a Házasság Hete alkalmából meglepetéssel készül hallgatóinak. A tavalyi nagysikerű az „Év magyarnótája” kezdeményezés után most a Szerenád a Dankó Rádióval – „Az Ön nótáját is elhúzzuk” kampányt indította el.

A Dankó Rádió felhívására várják mindazok jelentkezését, akik szeretnék házastársukat meglepni egy különleges ajándékkal. Azt kérik a pályázóktól, hogy fogalmazzák meg, milyen élmények kötik őket házastársukhoz: írhatnak az első szerelmes pillantásról, az első randevúról, az első gyermek születéséről, vagy kapcsolatuk más fontos momentumáról. A történet mellé azt is érdemes megírni, melyik nótával adnának szerenádot életük szerelmének.

A jelentkezéseket február 2-ig várják a Dankó Rádió Hivatalos Facebook-oldalán üzenetben, e-mailben a dankoradio@mtva.hu címen, és SMS-ben a 06-30-555-5530-as telefonszámon. A nyerteseket a rádió csapata értesíti, három szerencsés jelentkező otthonába érkezik a Dankó Rádió műsorvezetője, Erdélyi Claudia, a kiváló nótaénekes Tolnai András és Hankó József prímás kiszenekara kíséretében. A kiválasztott nyertesek otthonában előadják szerenádként a kért magyarnótát.

További részletekért hallgassák a Dankó Rádió műsorait vagy látogassanak el a csatorna Facebook-oldalára, ahol minden információt megtalálnak a pályázatról.

A Dankó Rádió a magyar zene rádiója.