Lelki utazás Mező Misivel a Jézus és... 2. évadában

Új évaddal tér vissza a képernyőre a Jézus és… című sorozat. A folytatásban emlékezetes utazásra hívja a Duna nézőit Mező Misi műsorvezető. A lélek labirintusában barangolva sorsfordító élethelyzeteket, lelki keresztutakat és minden embert érintő, örökérvényű kérdéseket vizsgál.

Mező Misi, a sorozat műsorvezetője kivonul a világ zajából, hogy Kisorosziban, a Dunakanyar szívében keresse, kutassa az emberi lélek titkait. Meghívott vendégeihez hasonlóan ő is átélte a csend, a szerelem, a gyász, az öröm, a kiégés és a felnövekedés érzését. Átesett kísértéseken, ismeri a test természetét, a csoda sorsfordító jelentőségét, és a megbocsátás embert próbáló élményét. Vágyott a szabadságra és a reményre. A találkozásokból az emberi élet legsötétebb óráiba és legfelemelőbb pillanataiba kaphatnak betekintést a nézők. A műsor állandó szakértői, Tapolyai Emőke klinikai- és pasztorálpszichológus, lelki gondozó, Vukics Adrienn régész és Harmai Gábor római katolikus teológus.

Minden egyes forgatási nap után hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a műsornak. A második évadot azért találom nagyon hasznosnak, mert még inkább beépül az ember lelkébe. Ad egyfajta útravalót, amely által minden néző felfedezheti saját életútját” – osztotta meg gondolatait Mező Misi, a Jézus és… műsorvezetője, a Magna Cum Laude zenekar frontembere.

A műsor 2. évada az ismeretterjesztés és a keresztény hitvallás erejével bátorít, útmutatást nyújt, és megküzdési stratégiákat ajánl mindazoknak, akik a lelki útkeresés rögös útján járnak, lelki próba előtt állnak vagy épp azzal küzdenek. Az önismeret, az emberismeret, az Isten- és Szentírás ismeretén keresztül mutat utat, amelyen mindenki saját maga, de mégsem magányos utazóként megy végig. További tudnivalók és érdekességek elérhetők a Médiaklikk-oldalán és a Duna közösségi felületein.

Jézus és… 2. évad – március 30-tól szombatonként 16:00-tól a Dunán.