Újdonságokkal várja hallgatóit júniustól a Dankó Rádió

Június 3-tól hallható az Elindultam szép hazámból című műsor Reviczky Gábor színművésszel minden délután a Dankó Rádióban. A magyar zene rádiója további újdonsággal is várja hallgatóit, június első hétvégéjétől a Jó pihenést! című műsor részeként egy nemzeti értékeinket, hungarikumokat bemutató rovattal.

Június 3-tól az Elindultam szép hazámból című műsorral várja hallgatóit a Dankó Rádió. A minden nap 16:54-kor kezdődő sorozatban megismerhetik a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő, páratlan tehetségű honfitársaink – művészek, tudósok, mérnökök, feltalálók, papok, katonák, sportolók, jogászok, közgazdászok és politikusok – élettörténetét Reviczky Gábor a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjjal elismert, Karinthy-gyűrűs művész tolmácsolásában. A műsor a Szív küldi szívnek szívesen című kívánságműsort követően minden nap várja a hallgatókat.

Zsolnay porcelán, magyar szürkemarha, makói hagyma, Puskás Öcsi életműve, a magyar operett és a magyarnóta – csak néhány nemzeti értékeink, a hungarikumok közül. Ezeket ismerhetik meg a Dankó Rádió új, Nemzeti értékeink – A hungarikumok című rovatából, amely június 1-től hétvégente hallható 9:30-tól a Jó pihenést! című magazinműsorban, Nádas György Karinthy-díjas színész, humorista műsorvezetésével.

Nemzeti értékeink – A hungarikumok és Elindultam szép hazámból júniustól a Dankó Rádió műsorán.