Sikersorozatokkal indítja a nyarat a Duna

Két premiersorozat is indul idén nyáron a Dunán. Egy vadonatúj, hazánkban még nem vetített török sorozat érkezik a csatornára: a Melissa, a Zöld Völgy lánya június 24-től követhető.  A Duna mutatja be a Bor, mámor, szerelem második évadát, az első epizód június 27-én 19:45-től látható. Mindkét szériát minden hétköznap követhetik a nézők, de a nyaralás miatt kihagyott részeket ezúttal is megnézhetik a Médiaklikken.

Meglepetéseket tartogató, nemzetközi sikerű két új sorozattal várja a nyári délutánokon és estéken nézőit a Duna. Alig, hogy rendhagyó első adással jelentkezik június 22-től a könnyű nyári kikapcsolódást és tartalmas beszélgetéseket ígérő Nyár 24’ magazinműsor a révfülöpi stúdióból délelőttönként, a délutáni és esti műsorok is tartogatnak meglepetéseket nemzetközi sikerű sorozatok jóvoltából. A Lucy M. Montgomery Anne, a Zöld Oromból című regénye alapján készült, június 24-től látható Melissa, a Zöld Völgy lánya című török drámasorozat főszereplője Melissa, a cserfes kis árvalány, aki a mai Karakirazban él. A kislány soha nem ismerte a családját, ezért minden álma, hogy szerető közegre és otthonra leljen, a sors azonban egy kíméletlen házaspárt, Besimét és Hazimot rendelte neki. Melissa jótevője, Metin úgy dönt, hogy nem hagyja annyiban és hazaviszi a lányt Zöld Völgybe, ahol nővérével, Mahinurral él együtt. A szigorú és kemény Mahinur nem igazán tud mit kezdeni az új jövevénnyel, pedig Melissa úgy érzi, végre hazaérkezett. A csatorna a Melissa, a Zöld Völgy lánya című premiersorozat megható, de ugyanakkor mai történetét hozza el hazánkba a török sorozatok tekintélyes rajongótáborának.

A Dunán jelenleg is sikerrel futó Bor, mámor, szerelem sorozatnak is több ezres követője van a közösségi médiában. A közönségkedvenc szlovák széria folytatására nem kell őszig várni, az első évad után máris érkezik a második, amely Magyarországon először lesz látható. A széria összesen kilenc évadon át vezet végig két egymással versengő szlovák borászcsalád hétköznapjain, a főszereplő páros – az évtizedes viszály ellenére egymásba szerető – Nina Dolinsky és Martin Rozner szerelmi történetén keresztül. „Nina egy nagyon kedves, szerethető lány, aki szerény és tehetséges. Nagyon szereti a munkáját, az édesapja borászatában dolgozik” – foglalta össze a karakter magyar hangját kölcsönző Győrfi Laura a főszereplő jellemzőit.

Nyári kikapcsolódás a Dunán minden hétköznap: 10 órától Nyár 24’ | 13 órától Melissa, a Zöld Völgy lánya | Bor, mámor, szerelem II. 19:45-től.