Akadálymentesítési nyilatkozat

 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (a továbbiakban: MTVA) elkötelezett amellett, hogy honlapjait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://mtva.hu oldalra vonatkozik.

 

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap nem felel meg a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek. A meg nem felelések és a kivételek jegyzéke alább olvasható.

 

Nem akadálymentes tartalom

  • Aránytalan teher

Az akadálymentesítés a fogyatékos emberek részéről tapasztalt csekély érdeklődés miatt nem éri el a kívánt hatást, az akadálymentesítés becsült költsége nem áll arányban a fogyatékkal élők általi használat gyakoriságával.

Alternatív megoldásként az akadálymentesített, elsődleges közlőfelületeinket ajánljuk fogyatékkal élő fogyasztóinknak. Ezek a következő oldalak: https://m4sport.hu, https://hirado.hu, https://mediaklikk.hu.

 

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2020.09.23-án készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

 

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a kozonsegszolgalat@mtva.hu címen jelezheti.

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: Informatikai Osztály

 

Végrehajtási eljárás

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap jogi személy, gazdálkodó szervezet, kezelője a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

A visszajelzésre adott nem kielégítő válaszra igénybe vehető jogorvoslati lehetőséget a http://nmhh.hu/cikk/496/Az_NMHH_kozponti_elerhetosegei weboldalon közzétett elérhetőségeken keresztül kezdeményezhet.

 

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

Budapest, 2020. szeptember 23.

 

Papp Dániel

Vezérigazgató