Karrier, állás

Üdvözöllek az MTVA Karrier oldalán!

Csatlakozz Magyarország legnagyobb médiavállalatához és légy részese egy olyan összetartó csapatnak, ahol a közszolgálati értékek iránti elkötelezettség és a szakmai elhivatottság találkozik.

A közmédia közel 2200 munkavállalója nap mint nap dolgozik a világszerte fogható (földfelszíni, műholdas, internetes) adások előállításán. Változatos portfóliónk minden jelentős műfajt lefed, legyen szó hír- és közéleti tartalomról, könnyűzenéről, kultúráról, vallásról, szórakozásról vagy éppen sportról. Egyedülálló, világszintű tudósítói hálózattal büszkélkedhetünk, így első kézből tudunk beszámolni valamennyi fontos eseményről.

Ha szeretnél nálunk dolgozni és egy magas szakmai színvonalon működő, dinamikus csapat részesévé válni, különböző területeken kínálunk izgalmas karrierlehetőséget, ahol fejlesztheted szakmai készségeidet.

Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?

  1. Innováció és technológia: Az MTVA kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a televíziós és rádiós műsorok a legmodernebb technológiai környezetben készüljenek, így valamennyi tartalom a XXI. századi műszaki kihívásoknak megfelelő, vadonatúj stúdiókörnyezetben és korszerű eszközökkel készül.

  2. Fejlődési lehetőség: Büszkék vagyunk arra, hogy támogatjuk munkatársaink fejlődését. Célunk, hogy támogassuk a szervezet szakembereit a szükséges kompetenciák kialakításában, fejlesztésében, szakmai előrehaladásukban és módszertani ismereteik bővítésében.

  3. Csapatmunka és közösség: Az MTVA közössége egy összetartó csapat, ahol nap mint nap igyekszünk az együttműködés és a pozitív munkahelyi légkör megteremtésére fókuszálni.

Folyamatosan keresünk kollégákat, ezért ha érdeklődsz a közmédia iránt,  bátran küldd el fényképes önéletrajzod a toborzas@mtva.hu címre és ha lesz számodra megfelelő feladat, keresni fogunk!

(Fényképet készítette: Csöndör Kinga) (Fényképet készítette: Csöndör Kinga)