Kereskedőház Csoport

A felületek értékesítése a Médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) alapján a közszolgálati médiaszolgáltatóval létrejött megállapodás a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) feladata.

Az MTVA a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény szerint tárgyalásos közbeszerzési eljárást folytatott le „A közmédia hirdetési felületeinek értékesítése 2019” tárgyában, melynek győztese a Media Services Company Magyarország Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: MSC). Az MSC 2020. január 1-től végzi a tartalomfejlesztéssel és értékesítéssel összefüggő tevékenységet, a közszolgálati műsorszolgáltató valamennyi médiacsatornáját érintően.

Az MTVA jelen helyen elérhető Üzletszabályzatának rendelkezései valamennyi értékesítés során irányadóak. A Media Services Company Kft (MSC) részletes, az egyes felületekre vonatkozó Üzletszabályzatai a Kft. honlapján (http://mediasc.hu/dokumentumok) megtalálhatóak.

Az MTVA ertekesites@mtva.hu e-mail címére beérkező megkereséseket az MSC közvetlenül is fogadja, így a hirdetési megrendelések mind a fenti, mind az MSC honlapján szereplő kapcsolati lehetőségeken keresztül leadhatóak.

Letölthető dokumentumok:

Üzletszabályzat 2024 január 1. napjától

MTVA listaáras hirdetési díjai 2023. december 31. napjáig

MTVA listaáras hirdetési díjai 2024. január 1. napjától

Merchandising

Büszkék vagyunk a híres egyfejű sárkányunkra, Süsüre, a mindig álmos TV Macinkra, a macskákat kergető vizslánkra, Frakkra és minden mesehősre, bájos karakterre, akit a múltban megismerhettünk.
Többek között ezen művek ápolása és életben tartása végett tevékenykedünk, megjelentetve egy-egy terméket (iskolaszerek, ruházati cikkek), amin fellelhetőek az ismert figurák. Bízva abban, hogy így több nemzedék számára válnak ismertté és ugyanolyan kedvessé, mint amikor megszülettek.

Merchandising MTVA Kereskedőház

Együttműködéssel vagy kérdésekkel kapcsolatban keressen bennünket a kereskedohaz@mtva.hu e-mail címen vagy a tvmacibolt.hu oldalon. 

 

Kiadványok

CD és DVD kiadványaink megtalálhatóak viszonteladó Partnereinknél.

Népszerű műsoraink, mesefilmek, régi klasszikusok felújított, digitalizált formában:

Petőfi Rádió zenei válogatásai, mesekiadványok és további ismert előadók dalai:

Együttműködéssel és vásárlással kapcsolatban kérjük, keressen bennünket a kereskedohaz@mtva.hu e-mail címen vagy a tvmacibolt.hu oldalon.

Kapcsolat