Közönségszolgálat

Postacím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

Telefonszám: +36 1 759 5050

E-mail: kozonsegszolgalat@mtva.hu

A járványhelyzet ideje alatt az MTVA  Közönségszolgálata minden hétköznap munkaidőben 9:00-17:00 között várja hívásaikat a 759-5050 telefonszámon, továbbá várja leveleiket a kozonsegszolgalat@mtva.hu címre.

Javasoljuk, hogy ezen időszakon túl email címünket használják kapcsolatfelvételre, melyet munkaidőn kívül hétvégén és ünnepnap is figyelünk. – kozonsegszolgalat@mtva.hu

MTVA – közmédia közönségszolgálat – írjon nekünk, telefonáljon nekünk.
Gyakran Ismételt Kérdések ITT

“Rengeteg hívás és levél érkezik hozzánk a világ különféle országaiból, mindenhonnan, ahol magyarok élnek, és ahol követni tudják a közszolgálati csatornák adásait a tévéképernyőkön, a rádiókészülékeiken, vagy akár az internetes oldalainkon keresztül”- tájékoztat Cs. Tóth Eszter, a Közönségszolgálat vezetője.
Nézőink és hallgatóink heti másfélezer telefonhívása, elektronikus és postai levele azt mutatja, hogy a közszolgálati műsorok kiemelt érdeklődést keltenek, műsoraik sok kérdést, kérést generálnak.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) egységes közönségszolgálatot hozott létre annak érdekében, hogy minden közszolgálati csatornát illetően naprakészen tudjon válaszolni ezekre a kérdésekre és kérésekre.

A Közönségszolgálaton belül dolgozó 3 fős csapatba egy-egy fő érkezett a Magyar Rádiótól, a Duna Televíziótól, illetve a Magyar Televíziótól.

 

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy az MTVA fenntartja a jogot arra, hogy közfeladata ellátása, a közszolgálati médiaszolgáltatás támogatása és a közönség tájékoztatása érdekében az itt feltett kérdéseket (ide értve a közérdekű adat megismerése iránti igényeket, a kiegyensúlyozott tájékoztatás megsértése miatti és a sajtó-helyreigazítási eljárásokat is) és az arra adott válaszokat teljes tartalmában, a kérdésfeltevő adataival együtt a honlapján és/vagy az MTVA Sajtóosztály hivatalos Facebook oldalán időbeli és területi korlát nélkül – az internet természetére is tekintettel – nyilvánosságra hozhassa. A kozonsegszolgalat@mtva.hu e-mail címre feladott elektronikus levél küldésével Ön egyben nyilatkozik, hogy az MTVA Jogi- és adatvédelmi nyilatkozat tartalmát megismerte és személyes adatai előbb említett célból és terjedelemben történő kezeléséhez hozzájárult. Kérjük, ha még nem töltötte be a 18. életévét, úgy törvényes képviselője tudtával és hozzájárulásával írjon részünkre levelet.

Írjon nekünk!