Tartalomértékesítési Csoport

Honlapja van, újságot ad ki, esetleg televíziót, vagy rádiót üzemeltet? Vagy csupán szerepelt egy műsorban és szeretné megkapni? Fotókat keres? Tőlünk minőségi és jogtiszta tartalmakat vásárolhat, gyorsan és egyszerűen.

Az MTVA a jogkezelésében álló tartalmak sokasága révén a legnagyobb natív magyar nyelvű archívummal áll az érdeklődők rendelkezésére. A mozgóképes televíziós, a rádiós, vagy hír-, esetleg fotóanyagok mind a nemzeti emlékezet, mind a médiatörténet és a történelem fontos mérdföldkövei mellett a tanulás, oktatás, vagy csak a szórakozás hasznos és minőségi eszközeit képviselik.

A korábbi Magyar Televízió és a Duna Televízió saját gyártású műsorainak adatbázisaiból több százezer óra mozgóképes tartalommal tudjuk kiszolgálni a műsorszolgáltatók mellett a céges, vagy magán megrendelőket is  olyan filmekkel és műsorokkal, melyek méltán voltak népszerűek a maguk idejében, és akár ma is érdemesek arra, hogy bármely DVD-gyűjteményben helyet kapjanak. A népszerű filmekkel, műsorokkal az interneten is várjuk Önöket az ingyenes https://m3.hu oldalon, illetve a legnépszerűbb darabok elérhetők a legnagyobb magyar kábelszolgáltatók VoD kínálatában is.

Az egykori Magyar Rádió hangarchívumában található felvételek akár több évtized távlatában is megőrizték kultúránk és történelmünk hangjait. A birtokunkban lévő hanganyagokból partnereink által készített hangoskönyvek és CD-kiadványok pedig egyaránt szolgálják a művelődést és a szórakoztatást. 2012 második felétől pedig az MTI Hangos Hírek szolgáltatását is a Magyar Rádió stúdióiból végezzük.

Magyar Távirati Iroda márkaneve alatt a legnagyobb hazai hírszolgáltatóként napi 400-600 hírt adunk ki az élet és a világ minden területéről, mellyel szolgáljuk a mindennapos tájékozódást és a hírközlő médiumok munkáját. A hírarchívumban található több millió szöveges anyag 1989-ig visszamenőleg digitálisan kereshető, de adatbázisainkban az 1880-as évekig visszamenőleg is találunk híreket. A teljes hírkiadás mellett különböző tematikus és adatbázis szolgáltatásokat is nyújtunk, amelyek eseményekhez kötődnek – választások, Olimpia, kontinentális és világ sportesemények – vagy a mindennapi életben, a tájékozódásban, munkavégzésben – Magyar Közélet Kézikönyve, Évfordulónaptár, Agenda, tematikus gazdasági hírlevelek – nyújtanak segítséget.

Fotóarchívumunkban több mint tizenömillió felvétel található, melyből nagyjából hárommillió digitálisan is elérhető, a digitális felvételek száma pedig a napi fotókiadással folyamatosan bővül. A védelem alatt álló nemzeti fotóarchívum gyakran történelmi kincseket jelentő analóg képeit folyamatosan ültetjük át digitális formátumba, egyedülálló gyűjteményünket különböző forrásokkal folyamatosan bővítjük. Képeink közül csaknem háromszázezer már az interneten is megvásárolható a https://archivum.mtva.hu/photobank címen, ahol Magyarország legnagyobb internetes fotóértékesítő oldaláról már nem csupán digitálisan, hanem akár papír-, vagy vászonnyomat formájában is megrendelheti kedvenc felvételeit.

Ha kérdése van, vagy kapcsolatba kíván lépni velünk:

kérjük írjon a tartalomertekesites@mtva.hu címre,
fotóértékesítésünk közvetlenül a fotosales@mti.hu e-mailcímen érhető el.

 

Kapcsolat