Gazdasági és Vagyongazdálkodási Igazgatóság

Honlapja van, újságot ad ki, esetleg televíziót, vagy rádiót üzemeltet? Vagy csupán szerepelt egy műsorban és szeretné megkapni? Fotókat keres? Tőlünk minőségi és jogtiszta tartalmakat vásárolhat, gyorsan és egyszerűen.

Magyar Televízió és a Duna Televízió saját gyártású műsorainak adatbázisaiból több ezer óra mozgóképes tartalommal tudjuk kiszolgálni a műsorszolgáltatók mellett a céges, vagy magán megrendelőket is. Kiadványaink között olyan filmek és műsorok találhatók meg, melyek méltán voltak népszerűek a maguk idejében, és ma is érdemesek arra, hogy bármely DVD-gyűjteményben helyet kapjanak.

Magyar Rádió hangarchívumában található felvételek akár több évtized távlatában is megőrizték kultúránk és történelmünk hangjait. A birtokunkban lévő hanganyagokból készült hangoskönyvek és CD-kiadványok pedig egyaránt szolgálják a művelődést és a szórakoztatást. 2012 második felétől pedig az MTI Hangos Hírek szolgáltatását is a Magyar Rádió stúdióiból végezzük.

Magyar Távirati Iroda a legnagyobb hazai hírszolgáltatóként napi 400-600 hírt ad ki az élet és a világ minden területéről. A hírarchívumban található több millió szöveges anyag 1989-ig visszamenőleg digitálisan kereshető, de adatbázisainkban az 1880-as évekig visszamenőleg is találunk híreket. A teljes hírkiadás mellett különböző tematikus és adatbázis szolgáltatásokat is nyújtunk.

Fotóarchívumunkban több mint tizenhárommillió felvétel található, melyből nagyjából másfélmillió digitálisan is elérhető. A védelem alatt álló nemzeti fotóarchívum gyakran történelmi kincseket jelentő analóg képeit folyamatosan ültetjük át digitális formátumba, a digitális felvételek száma pedig a napi fotókiadással folyamatosan bővül. Képeink hamarosan az interneten is megvásárolhatók lesznek a http://fotobank.mti.hu címen.

Ha kérdése van, vagy kapcsolatba kíván lépni velünk:

kérjük írjon a tartalomertekesites@mtva.hu címre,
fotóértékesítésünk közvetlenül a fotosales@mti.hu e-mai lcímen érhető el.

 

Kapcsolat